Princ Charles není jeho otec? Harry mu k narozeninám poslal tohle!

Princ Charles se synem a vnukem 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 21:59 | Aktualizováno: 18. listopadu 2019 22:40

Čas od času se objeví spekulace, že princ Harry je nemanželským synem Diany. V tom případě by princ Charles nebyl jeho otcem. Podle narozeninového přání, které následník trůnu dostal, to vypadá naprosto jasně.

Celá Velká Británie si v těchto dnech ukazuje na prince Harryho a jeho ženu Meghan, kteří jako by zapomněli na Vánoce strávené s královnou Alžbětou a zbytkem královské rodiny v Sandringhamu. Letos hodlají svátky strávit sami, což nesou Britové nelibě. Alespoň jednou věcí si pár trochu vylepšil obraz.

Nezapomněli totiž na čtvrteční 71. narozeniny následníka trůnu prince Charlese, který je Harryho otcem. Popřáli mu na instagramu a připojili fotografii, kterou chtěli dědečkovi připomenout, že se letos dočkal dalšího vnuka.

Na snímku se totiž princ Charles dívá na malého Archieho, kterého láskyplně drží v náruči právě Harry. „Všechno nejlepší k narozeninám jeho královské výsosti princi z Walesu. Pane, tati, dědo!“ napsali s Meghan v přání.

Po tomhle přání snad i Charles synovi a jeho manželce odpustí, že mají v plánu strávit Vánoce trochu jinak, než bývá v rodině zvykem. 

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)