Vévodkyně Meghan fušuje do politiky? Tajný mítink!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 16:20

Vévodkyni Meghan bezpochyby zajímá i politika, i když řízení země je dávno mimo kompetence členů britské královské rodiny. Manželka prince Harryho se přesto tajně schází s politiky. Co má za lubem?

Vévodkyně Meghan tráví po svém volno, které si po uplynulém Dni veteránů vybrali s princem Harrym. Ačkoliv členové britské královské rodiny mají dnes reprezentativní roli, ona se jako „americká náplava“ snaží fušovat i do politiky. Tento týden se totiž tajně setkala s jednou váženou političkou.

Konkrétně šlo o bývalou americkou ministryni zahraničí a neúspěšnou prezidentskou kandidátku Hillary Clintonovou. V úterý se obě dámy sešly v sídle královského páru Frogmore Cottage, byli u toho i princ Harry a malý Archie.

Zdroj britského serveru dailymail.co.uk potvrdil, že k setkání opravdu došlo. Obě dámy spolu strávily odpoledne a bavily se dokonce i o obsahu dopisu, který Meghan tehdejší první dámě USA poslala, když jí bylo pouhých 11 let. Dožadovala se prý tehdy stažení sexistické reklamy z vysílání.

„Obě dámy se navzájem obdivují, takže to bylo velice příjemné setkání. Fandí a budou se fandit i nadále,“ prozradil informátor. Harry a Meghan mají teď namířeno do zámoří, není proto vyloučeno, že si tam setkání zopakují.

Témata: Meghan Markle Hillary Clintonová královská rodina (gbr)