Jasmina Alagič má vysoké nároky: Každá maminka by měla…

Jasmina Alagič 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 15:05

Jasmina Alagič je už několik měsíců maminkou a od té chvíle tak má pomyslný mandát k tomu, aby radila i ostatním matkám. Jak se ale ukazuje, má na ně poměrně vysoké nároky. Její poslední slova možná vyvolají bouřlivou diskuzi.

Ještě to nejsou ani čtyři měsíce, co Jasmina Alagič přivedla rapperu Rytmusovi na svět syna Sanela, přesto už fanynky obdivují, že je zpátky ve své staré formě, jakou měla před narozením chlapce. Moderátorka přitom tvrdí, že pro to nic zvláštního nedělala. Rozhodně kvůli tomu třeba nechodila do fitness centra.

„Myslím, že pro všechny maminky, které porodí, je nejdůležitější v nejšťastnějším období po porodu hlavně péče o jejich dítě. Bylo mi zkrátka dopřáno, že kila šla rychle dolů,“ vysvětlila Top Staru, jak toho dosáhla.

Jasmina má jasno, že by se o to měla pokusit každá maminka. „Některým ženám to možná trvá delší dobu, než se získaných kil zbaví. Vždycky bychom se však měly dostat aspoň přibližně zpět na původní váhu před otěhotněním,“ vzkázala.

Podle jejích slov na to ale rozhodně nemusí spěchat. „Je úplně jedno, jestli se to podaří za měsíc, za půl roku nebo za tři roky,“ dodala Jasmina, která možná rozpoutá bouřlivou debatu. Některé maminky totiž bezpochyby kroutí hlavou nad tím, co řekla.

Témata: Jasmina Alagič