Vévodkyně Meghan pod palbou: VÁLKA s královnou nad hrobem!

Královna Alžběta II., vévodkyně Meghan a princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 10:04

Královna Alžběta sice netrpí vážnými zdravotními problémy, jak se někdy spekuluje, vzhledem k jejímu věku ale není jasné, jak dlouho tu ještě bude. Není proto divu, že se lidé pustili do prince Harryho a vévodkyně Meghan kvůli rozhodnutí neslavit Vánoce společně s panovnicí.

Jak už vás stars24.cz informoval, princ Harry a vévodkyně Meghan se rozhodli vzít si dovolenou a strávit následující týdny i s malým Archiem jako rodina mimo záři reflektorů. Královský palác už potvrdil, že se pár nezúčastní ani společné oslavy Vánoc. Královská rodina se každoročně schází na privátním sídle panovnice v anglickém hrabství Norfolk.

Ve Velké Británii to samozřejmě vzbudilo velké pozdvižení. Lidé přitom spílají především Meghan, jelikož nevěří, že by něco takového navrhl sám Harry. Ostré kritické komentáře se objevují i v tamních médiích.

Na webu thesun.co.uk je to například článek s příznačným titulkem „Královně je 93… Harry a Meghan nemohou přijít o Vánoce s ní“. Jeho autor Dan Wootton upozorňuje na vysoký věk královny Alžběty, která se dalších Vánoc klidně nemusí dožít. Informaci o absenci páru tak bere jako vyhlášení války zbytku královské rodiny.

Královna je ale podle všeho se vším srozuměna, prince a vévodkyni totiž často navštěvuje. „Vévoda a vévodkyně se často vídají s královnou, když teď bydlí ve Windsoru. Proto v létě nejeli do Skotska (na zámek Balmoral – pozn. red.) a proto královna podpořila i jejich rozhodnutí ohledně Vánoc,“ tvrdí zdroj deníku Daily Express.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Princ Harry královská rodina (gbr)