Jak je na tom Michael Schumacher? Manažer KONEČNĚ ŘEKNE PRAVDU?!

Michael Schumacher 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 15:03 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 2:24

Dlouholetý manažer Michaela Schumachera chce říct pravdu o zdravotním stavu několikanásobného mistra světa, jenže mu v tom jedna osoba brání. Willi Weber o tom promluvil ve velice otevřeném rozhovoru.

Ve dnech, kdy uplynulo čtvrtstoletí od chvíle, co Michael Schumacher získal první titul mistra světa ve Formuli 1, je na něj smutný pohled. Legendární automobilový závodník je na tom od nehody na lyžích, která se mu přihodila na konci roku 2013, zle. Bližší podrobnosti o jeho stavu nejsou známy. Lidé by přitom rádi věděli víc.

Ozval se například jeho „objevitel“ a dlouholetý manažer Willi Weber, který touží po setkání se svým někdejším svěřencem. „Moc rád bych ho navštívil, potřásl si s ním rukou nebo ho pohladil po tváři. Ale Corinna (Schumacherova manželka) to nedovolí,“ řekl kolínskému Expressu.

Weber se dokonce domnívá, že zná důvod, proč si rodina něco takového nepřeje. „Nejspíš se bojí, že bych hned poznal, co se děje, a že bych pravdu řekl veřejnosti,“ prozradil muž, který s pilotem formule spolupracoval přes dvě desítky let.

„Pořád pevně věřím, že se Michael uzdraví, protože vím, že je to bojovník od přírody. Pokud existuje jediná šance, využije ji. Tohle nemůže být konec. Modlím se za něj a jsem přesvědčený, že ho zase uvidíme,“ vzkázal sedmasedmdesátiletý Weber.

Témata: Michael Schumacher