Hvězda Partičky ŠOKUJE: Jde po ní MAFIE!

Dan Dangl

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. listopadu 2019 12:17

Daniel Dangl je slavný slovenský herec, který se českým divákům zapsal do paměti jako moderátor kultovního pořadu Partička. V roce 2012 ale přišel pořádný šok, když mu někdo zapálil jeho luxusní vůz. Moderátor nyní prozradil nové podrobnosti.

Danglovo luxusní auto Audi Q7 shořelo v zimě před sedmi lety. O pár měsíců později dostal moderátor oficiální zprávu s tím, že případ byl vyšetřen a pachatel je neznámý. Bylo jasné, že vůz někdo zapálil, nevědělo se ale kdo.

To odhalila až nedávná razie Národní kriminální agentury (NAKA), při níž vyšetřovatelé zadrželi a obvinili několik členů mafiánské skupiny Takáčových. Podle webu magazínu Nový čas měl být za podpálením auta Jozef Walzer.

"Mafián, ve zločineckých kruzích přezdívaný Tatranka, měl producentovi prodat auto, o němž se později dozvěděl, že bylo kradené. Jeho podpálením měl pověřit své dva bodyguardy," píše server.

"Nevím o tom, ale byl jsem v této věci ještě jednou dotazován. Předpokládám, že to byla NAKA, nebylo to v kanceláři, ale byli jsme na kávě. Já jsem neměl co skrývat, řekl jsem jim, co potřebovali vědět," uvedl pro Nový Čas Dangl.

Walzerovo jméno znal a nepopírá, že od něj vůz koupil. "Měli tehdy takovou prodejnu na Hraniční ulici, byl to prodej exkluzivních dovezených aut. Pamatuji si, že to byla velmi dobrá cena. Bylo to ojeté auto, audina byla tehdy dva nebo tři roky stará," upřesnil s tím, že si cenu auta nepamatuje.

Po žhářském útoku mu došlo, že byl cílený přímo na něj, sám ale tvrdí, že nepřátele nemá, a proto zpočátku nevěděl, proč mu někdo vůz zapálil. Následně si ale domyslel, že šlo o vůz jako takový, spíše než o něj.

Témata: Partička Dan Dangl