Rytmusova Jasmina narovinu o druhém dítěti: Sanel bude jedináček?

Jasmina Alagič 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 19:22

Nejsou to ani čtyři měsíce, co rapper Rytmus a Jasmina Alagič přivítali na světě syna Sanela. Už se ale začíná mluvit o druhém dítěti hvězdného slovenského páru. Mají ho v plánu?

Od konce července jsou rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina rodiči malého chlapce Sanela, kolem kterého se momentálně točí celý svět. Brzy však může být všechno jinak. Moderátorka totiž upřímně promluvila o dalším dítěti.

Nejen Jasmina, ale i rapper si rodičovské povinnosti velice užívá, a tak by se dalo čekat, že se druhému potomkovi bránit nebudou. Co ale prozradila sama balkánská kráska? „Uvidíme, je to ve hvězdách, samozřejmě nejsem z těch, které by se tomu bránily,“ řekla serveru super.cz.

Hledání stop dalšího těhotenství ale zatím nemá žádný smysl. Všichni naopak obdivují, jak rychle se Jasmina dostala zpátky do formy. Od porodu v jedné z bratislavských klinik totiž neuběhly ani čtyři měsíce.

Když se napoprvé Rytmus dočkal vytouženého syna, byla by Jasmina případně bezpochyby ráda, kdyby dalším dítětem byla holka.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)