Meghan podruhé těhotná? Vévodkyně udělala všeříkající gesto!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 13:17 | Aktualizováno: 13. listopadu 2019 21:13

Vévodkyně Meghan je neustále pod drobnohledem poddaných, kteří jí moc přejí další dítě. Není proto divu, že sledují všechno, co dělá, aby jim neunikla jakákoliv indicie. Je manželka prince Harryho opět těhotná?

Vévodkyně Meghan se teď na čas ztratí lidem z očí, jelikož po splnění povinností souvisejících s Dnem veteránů odcestovala společně s princem Harrym a synem Archiem na dovolenou do USA. Fanoušci se ovšem domnívají, že s sebou „bere“ i další dítě, které má podle nich nosit v břiše.

Těžko říct, zdali se Američanka během několika týdnů ve své rodné zemi zakulatí a dá jim za pravdu. Pozorní příznivci královské rodiny si však všimli podezřelé věci už v těchto dnech. Meghan si podle očitých svědků oblékla černé šaty, které zvýrazňovaly její oblé křivky značící další těhotenství.

Poddaní upozorňují také na oblíbené gesto vévodkyně, které dělala už při prvním těhotenství s malým Archiem. Opět si totiž starostlivě sahá na bříško a hladí si ho. Oficiální důkaz každopádně zatím chybí.

V rámci královské rodině by druhé těhotenství v krátkém sledu nebylo nijak ojedinělé. Meghan by tím napodobila Kate, která krátce po porodu nejstaršího syna George znovu otěhotněla. V té souvislosti je dobré si připomenout, že Meghan porodila malého Archieho teprve počátkem května.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)