Meghan je královna ukradená? Na Vánoce chystá další podpásovku!

Meghan Markle a Alžběta II. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 10:44 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 0:19

Vévodkyně Meghan je královské rodině opět trnem v oku kvůli porušování letitých tradic. Její členové se tradičně scházejí o Vánocích, aby je oslavili společně. Manželka prince Harryho má jiný plán.

Povinnosti kolem Dne veteránů mají princ Harry a jeho žena Meghan zdárně za sebou, což znamená, že se dočkali vytouženého momentu. Konečně mohou i s malým Archiem vyrazit na dlouho plánovanou dovolenou. Pro tu si vybrali destinaci, ke která má vztah především vévodkyně.

Jak už vás stars24.cz informoval, královský pár má namířeno do USA, odkud Meghan pochází. Volno mají mít několik týdnů, během kterých mají v plánu třeba společnou oslavu tamního svátku Díkůvzdání i s matkou vévodkyně Dorii Raglandovou. Jinou důležitou osobu zase dost možná s Harrym nechají ve štychu.

Podle magazínu Hello! je totiž možné, že si dovolenou ve Státech protáhnou až do Vánoc, což by v královském paláci nikoho nepotěšilo. Rodina má totiž ve zvyku trávit tyto svátky pospolu. Meghan by tím opět ukázala, že tradice a pravidla jí jsou ukradená.

Zástupci monarchie běžně tráví vánoční svátky ve společnosti královny Alžběty na jejím privátním sídle Sandringham v anglickém hrabství Norfolk. Zazvoní tam koncem prosince i princ Harry se svou ženou?

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Princ Harry královská rodina (gbr)