Vévodkyně Meghan se hanbou propadá: Zneužití mrtvých k reklamě!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 13:17

Vévodkyně Meghan má kvůli kabátu z ostudy kabát. Kus oblečení, který si oblékla během připomínky válečných veteránů, totiž budí ve Velké Británii značné kontroverze. Manželka prince Harryho to těžce nese.

Velká Británie si v posledních dnech připomínala válečné veterány a chybět u toho samozřejmě nesměli ani členové královské rodiny včetně prince Harryho a jeho ženy. Vévodkyně Meghan si přesto opět vysloužila vyčítavé pohledy poddaných. Pro jednou v tom ale byla naprosto nevinně.

Na jednu z akcí si oblékla krásný černý kabát z dílny návrhářky Stelly McCartneyové, dcery člena legendárních Beatles Paula McCartneyho. Ta byla samozřejmě náležitě hrdá, že členka britské královské rodiny oblékla něco z její dílny, a nezapomněla se tím pochlubit na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Lis 7, 2019 v 6:16 PST

Fotku vévodkyně Meghan sdílela na Instagramu s následujícím komentářem. „Taková pocta vidět vévodkyni ze Sussexu v našem kabátu z kolekce Podzim 2019 na akci Dne válečných veteránů,“ napsala návrhářka. Pak se stalo něco, co si manželka prince Harryho jistě nepřála. Na hlavu McCartneyové se snesla kritika.

„Den válečných veteránů je pocta těm, kteří za nás bojovali, ne k reklamním účelům. Jsem celkem v šoku,“ stojí v jednom z komentářů. „Využít Den válečných veteránů k reklamě na vaše šaty je trochu dehonestující! Lidé umírali, a vy zveřejňujete fotky lidí projevujících úctu k reklamním účelům. To je prostě špatně,“ vzkázal další. Vévodkyně Meghan se hanbou propadla.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)