Princ Harry zná pravdu: Charles NENÍ JEHO OTEC!

Princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 10:05 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 8:29

Princ Harry se prý dozvěděl krutou pravdu, kterou před ním ostatní členové královské rodiny roky tajily. Princ Charles údajně není jeho otec. Co se teď děje v královském paláci?

Princ Harry zná pravdu o tom, kdo je jeho otcem. Na tuto senzační informací láká čtenáře titulní strana magazínu Globe. Princ Charles si měl nedávno svého syna pozvat do Buckinghamského paláce, aby mu vyčinil kvůli nevhodnému chování jeho manželky Meghan. Právě tehdy mu měl vše prozradit.

„Nejsem tvůj biologický otec. Po narození prince Harryho jsme se s tvojí matkou odcizili, Diana mě podvedla a tajně tě zplodila s jiným mužem,“ řekl prý následník trůnu Harrymu s tím, že si dokonce nechal provést testy DNA, které pravdivost jeho tvrzení potvrzují.

Princ pak měl Charlese prosit, aby mu prozradil, kdo je jeho otcem. Syn panovnice se otočil a z místnosti odešel. Dle magazínu však má jít o důstojníka velšské gardy Marka Dyera. Důkazem mají být zrzavé vlasy obou mužů.

Takový důkaz však považuje za irelevantní server Gossip Cop, který vyvrací spekulace o známých osobnostech. Otcem prince Harryho by v takovém případě mohl být kdokoliv, kdo má zrzavé vlasy. Web navíc poukazuje na fakt, že zmíněný magazín si rád vymýšlí senzační zprávy o členech britské královské rodiny.

Témata: Princ Harry Král Charles III. (Karel III.) Lady Diana královská rodina (gbr)