PROPADÁK?! Beverly Hills 90210: Nové dobrodružství má TRAGICKÝ konec!

Beverly Hills 90210 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 20:33 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 15:46

Nová dobrodružství hrdinů kultovního seriálu Beverly Hills 90210 mají neslavný konec. Stačilo pouhých šest dílů, aby se s pokračováním rozhodla televizní stanice Fox nadobro skoncovat. Jak to zdůvodnila?

Počátkem srpna se na televizní obrazovky vrátil seriál Beverly Hills 90210, televize Fox tehdy odvysílala první epizodu nové šestidílné série, která se věnovala osudům původních hrdinů. U pouhých šesti dílů nakonec zůstalo. 

Stanice se spolu s producenty rozhodla, že seriál, jehož někdejší hlavní hvězda Luke Perry se na comebacku nestihla podílet - herec podlehl mozkové mrtvici, že další nové epizody už nevzniknou.

„Jsme tak hrdí, že jsme spojili během této velmi zvláštní letní události jeden z našich seriálů a herce s fanoušky v celé zemi. Hluboké díky a úctu Brianovi, Gabrielle, Ianovi, Jasonovi, Jennie, Shannen a Tori, kteří spolu se štábem a všemi z Foxu a televizních studií CBS vložili svá srdce a své duše do tohoto skutečně invenčního a nostalgického revivalu,” prohlásila společnost Fox.

Na původním Beverly Hills 90210 vyrostla celá generace televizních diváků i v Česku, jelikož v zámoří se začal seriál vysílat v příhodnou chvíli. Pilotní díl se na obrazovkách objevil v říjnu 1990 a seriál na nich vydržel deset sezón. V nejlepších letech se na premiérové epizody dívalo přes 15 milionů lidí.

Témata: seriál Beverly Hills 90210 Luke Perry