Vévodkyně Camilla nechala Harryho a Meghan ve štychu: NEMOC!

Camilla Parker-Bowles 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 19:22

Následující dny budou pro členy britské královské rodiny velice náročné, protože se blíží oslavy Dne veteránů. Účastnit se jich měli i princ Harry a vévodkyně Meghan a Camilla. Někdo z nich ale nakonec ze seznamu vypadl.

Nemoc jednoho z členů narušuje plány britské královské rodiny. Vévodkyně Camilla musela odříct účast na slavnostním galavečeru konajícím se u příležitosti Remembrance Day neboli Dne veteránů. Účastnit se jej měla po boku prince Harryho a vévodkyně Meghan.

Na této formální události přitom tradičně nechybí žádný z členů britské monarchie. Britové se proto domnívají, že stav manželky prince Charlese je opravdu vážný. Jak zní přesná diagnóza?

Camilla prý už několik dní bojuje s infekcí a lékař jí důrazně přesvědčoval, aby své závazky odřekla. Vévodkyně zrušila účast i na slavnostní večeři ke 200. výročí narození prince Alberta.

Zdroje Daily Mailu z okolí hovoří o tom, že Camilla je „hluboce zklamaná“ ze své neúčasti na akci zvané Field of Remembrance. Je ale prý „odhodlána udělat vše pro to, aby mohla být dostatečně fit alespoň na hlavní události nadcházejícího víkendu“.

Témata: Camilla Parker-Bowles Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)