Angelina Jolie po rozvodu v pasti: Pitt jí hatí plány!

Angelina Jolie a Brad Pitt 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 13:10

Tvořili nejslavnější pár Hollywoodu a možná i celého světa, dnes si Angelina Jolie a Brad Pitt hází klacky pod nohy. Slavný herec drží svou manželku v šachu i po rozvodu. Angelina tak nemůže realizovat své velké plány.

Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta se podařilo dotáhnout až letos v dubnu, ale v moc přátelském duchu to po třech letech rokování od chvíle, co se v roce 2016 slavní herci rozešli, asi neproběhlo. Čtyřiačtyřicetiletá herečka teď popsala, jak jí o jedenáct let starší bývalý manžel dennodenně komplikuje život.

Kráska se v rozhovoru pro magazín Harper‘s Bazaar rozpovídala o touze přestěhovat se do Evropy i s dětmi. Právě v tom je ale kámen úrazu. Pitt, který hodlá nadále žít v Americe, chce být svým potomkům nablízku.

„Musím žít s dětmi tam, kde se rozhodl žít jejich otec,“ posteskla si Jolie s tím, že hvězdný herec si stanovil podmínku. Dokud dětem nebude 18 let, budou tam, kde si to bude přát on. Pak si prý bude každý moci dělat, co se mu zlíbí.

To bude ovšem ještě pár let trvat. S výjimkou osmnáctiletého Maddoxe, který již studuje na univerzitě, má pár adoptované děti Paxe (15) a Zaharu (14) a tři vlastní – třináctiletou Shiloh a o dva roky mladší dvojčata Vivienne a Knoxe.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt