Princ Harry v rozpacích: Meghan spasil jedináček Archie!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 16:20

Princ Harry, jeho žena Meghan a syn Archie vypadají jako spokojená rodinka, taková idyla to ale nebyla odjakživa. Americkou manželku vnuka panovnice měl spasit právě malý chlapec. Jak to nemluvně dokázalo?

Princ Harry a vévodkyně Meghan v současnosti působí jako ideální pár. Mají za sebou veleúspěšnou zahraniční cestu, kterou zakončili kaňkou v podobě žalob na britská bulvární média, i tady ale ukázali soudržnost. Žalobu totiž podali oba dva. Není to přitom tak dávno, co se u nich doma prý skloňovalo slovo rozvod.

Mělo to být na jaře, krátce před narozením syna Archieho. Podle serveru wanda.sk se měl tehdy Harry dozvědět, že jeho manželka čeká dvojčata, a ihned pojal podezření. V královské rodině se totiž nikdy nenarodila, a tak se údajně domníval, že děti nejsou jeho.

Meghan ale nakonec přivedla na svět jedináčka a veškeré pochybnosti vzaly za své. Když pak vévodkyně slavila narozeniny, ukázalo se, že mezi manželi je vše v pořádku. „Krásné narozeniny mojí úžasné manželce. Děkuji ti, že jsi se mnou po celou dobu našeho dobrodružství. S láskou, Harry,“ stálo v princově přání.

Většinu fanoušků to uklidnilo, někteří jsou ale nadále nedůvěřiví. Svědčí o tom následující dotazy. „Takže žádný rozvod? Zdá se, že je všechno v pořádku?“ objevili se na společném instagramovém účtu páru. Harry a Meghan ovšem na podobné dotazy zásadně odpovídají jen svými činy.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)