Michael Jackson žije? Budou nutné testy DNA!

Sergio Cortés 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 15:42 | Aktualizováno: 6. listopadu 2019 9:27

Fanoušci krále popu mají naději, že je Michael Jackson stále naživu. Letos přitom uplynulo deset let od jeho smrti. Jak je to tedy možné? Senzaci vyvolalo jedno nevinné video na sociální síti.

Tonoucí se stébla chytá. Do nezáviděníhodné situace se v posledních měsících dostali pravověrní fanoušci Michaela Jacksona. Legendární zpěvák deset let po své smrti čelí další vlně obvinění ze sexuálního zneužívání, příznivci by bezpochyby ocenili, kdyby se král popu mohl obhájit. Proto se pro ně stalo senzací video zveřejněné na sociální síti Twitter.

Jistý Sergio Cortés je teď považován za skutečného Michaela Jacksona. Někteří lidé jej teď dokonce žádají, aby podstoupil testy DNA a všem dokázal, že opravdu není legendou populární hudby.

Thailand 23 Dem. ?❤ pic.twitter.com/uTNSzmfCjH

— Sergio Cortés (@SergioCort) 30. října 2019

Pravdou je, že Cortés se živí jako Jacksonův imitátor, a to již několik let. Zaráží nejen fyzická podoba obou mužů, ale i podobné hlasy, které Sergiovi umožňují vystupovat a zprostředkovávat tak fanouškům velký zážitek. Ve zmíněném videu lákal na chystanou prosincovou show.

Ještě známějším dvojníkem krále popu je Brit Robin Parsons, který ročně absolvuje asi 150 koncertů, na kterých se za Jacksona vydává. Osud jeho vystoupení však visí na vlásku. Parsons totiž oznámil, že pokud se prokáže, že jeho vzor zneužíval děti, spálí všechny oděvy, ve kterých vystupuje.

Témata: Sergio Cortés Michael Jackson