Michael Jackson nepoužíval ochranu? Nechutné svědectví jeho oběti!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 18:04

Pozůstalí po Michaelu Jacksonovi nadále nemají klidné spaní. Na hudbu krále popu se totiž pod tíhou obvinění ze sexuálního zneužívání zapomíná. Teď se objevilo další nechutné svědectví údajné oběti.

Letos uplynulo deset let od smrti Michaela Jacksona a výročí proběhlo tak, jak už se u Jacksona tak trochu očekává. Místo jeho hudby se řešila obvinění ze sexuálního obtěžování dětí, která dělí hudební fanoušky na dva tábory.

Přispěl k tomu především kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland, v němž dvě údajné oběti Michaela Jacksona otevřeně promluvili před kamerou o tom, co jim měl král popu provádět. Konkrétně šlo o Jamese Safechucka a Wadea Robsona. Právě druhý jmenovaný měl podle serveru extra.cz pronést šokující slova.

Robson, který dodnes trpí psychickými problémy, prohlásil, že si Jackson ani nenasazoval kondom. Spolu se Safechuckem to řekli portálu USA Today. Paradoxně to ale nebylo kvůli zpěvákově nezodpovědnosti, ale neschopnosti. Potvrdit to měl jeho ošetřující lékař.

„Michael si kondom neuměl nasadit, takže jsem mu to musel dělat já,“ přiznal podle serveru doktor Conrad Murray, nechvalně proslulý tím, že se podílel na Jacksonově tragické smrti. Zpěvák se totiž předávkoval léky na jeho předpis.

Témata: Michael Jackson Wade Robson Leaving Neverland