Strasti vévodkyně Kate: Deprese a sebevražda odvrácená na poslední chvíli!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 19:11

Za úsměvem vévodkyně Kate se ve skutečnosti skrývá i spousta strastiplných zážitků. Manželka prince Williama má totiž zkušenosti s depresemi i na poslední chvíli odvrácenou sebevraždou.

Nepřekvapilo by, kdyby vévodkyně Kate vstupem do britské královské rodiny, který jí zajistil sňatek s princem a budoucím králem Williamem, se přestala zabývat problémy své biologické rodiny. Opak je ale pravdou. Trojnásobné mamince dělal podle serveru idnes.cz starosti především mladší bratr.

James Middleton měl totiž velké psychické potíže a ve chvílích, kdy na tom byl špatně, nemohl dělat vůbec nic, třeba spát, číst nebo jíst. „Nebyl jsem ničeho schopný,“ svěřil se v rozhovoru pro britský deník The Telegraph.

V kritických chvílích dokonce přemýšlel o sebevraždě. „Chtěl jsem to ukončit, ale stále jsem myslel na to, že tu nemohu nechat celou svou rodinu a všechny mé psy. Nejobtížnější pro mě tehdy bylo komunikovat s mými nejbližšími, vidět je, jak trpí tím, že jsem ztracený a na dně,“ nechal se slyšet.

Právě v tu chvíli zasáhla vévodkyně Kate a začala bratra doprovázet na terapie. James je navštěvoval celý rok. „Byl jsem úplně bezmocný, sestry Kate a Pippa i táta s mámou mě však zachránili a velmi mi pomohli tím, že se mnou chodili na sezení,“ je dnes vděčný Middleton.

Témata: James William Middleton Kate Middleton královská rodina (gbr)