Princezna Diana SE JÍ ZJEVILA! Meghan nevěřila svým očím

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 12:40 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 13:23

Spousta lidí na existenci duchů nevěří, vévodkyně Meghan nejspíš ano. Tvrdí totiž, že měla možnost se setkat s matkou svého manžela Harryho. Princezna Diana je přitom už přes dvě desítky let po smrti.

Už je to téměř půl roku, co vévodkyně Meghan přivedla na svět prvorozeného syna Archieho, možná že se jí však čas od času stále vybaví pozoruhodné okamžiky, které se podle serveru Šíp odehrály na porodním sále. Prvorodičce se tam prý před očima zjevil duch.

Američanka údajně spatřila snachu, princeznu Dianu. „Harryho matka byla přítomna u narození Archieho. Viděla jsem její duši a cítila její lásku,“ řekla prý Meghan zdroji, který cituje výše uvedený web. Princové Harry a William údajně nevěřícně reagovali, ptali se, zdali to myslí vážně. Manželka prvního jmenovaného si stála za svým.

Lidmi milovaná princezna Diana se podle blízkých nechávala slyšet, že tu pro oba své chlapce a jejich rodiny bude navždy. Královský zdroj se proto domnívá, že Meghan, Harry a Archie dostali láskyplný vzkaz z onoho světa.

„Diana milovala všechny děti. Ať už šlo o její syny nebo o úplně cizí děti, které navštěvovala v rámci své charitativní práce, milovala je všechny a všem chtěla pomoci. Řekla, že všechny tyto děti chce ochránit před zlem a nabídnout jim svou lásku,“ dodal zdroj podle serveru Šíp.

Témata: Meghan Markle Lady Diana Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)