Schwarzenneger přiznal: Hrál kvůli mně v příšerném filmu! Stallone se ozval!

Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 10:05 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 15:01

Jsou sice přátelé, přesto si hollywoodští herci Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone nadále nic nedarují. Naposledy se vzájemně popichovali kvůli roli v jednom příšerném filmu. Zatímco první ji odmítl, ten druhý ji přijal.

Od chvíle, co se Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone stali přáteli, se rádi vzájemně popichují. Tentokrát byl na tahu první jmenovaný, když byl hostem v talk show oblíbeného moderátora Jimmyho Kimmela. Tam potvrdil domněnky fanoušků, že lstí přinutil „Slye“ vzít roli v jednom z nejhorších hollywoodských filmů všech dob, komedii Stůj, nebo maminka vystřelí!.

„Přečetl jsem si část scénáře a byla to vážně s**čka,“ nebral si servítky Schwarzenegger, který roli odmítl. „Pak šli za Sylvestrem a ten mi následně volal, jestli jsem o té roli uvažoval. Já řekl, že ano, že jsem o ní vážně uvažoval, že si myslím, že ten film je prostě geniální nápad. Když to slyšel, tak si kvůli naší rivalitě řekl, že v tom filmu za každou cenu musí být on,“ dodal.

Představitel Terminátora připomněl, že film úplně propadl. Nejspíš ale netušil, že se Stallone dívá. „Dělal sis ze mě srandu, víš, povídal celému světu, jak jsi mě trikem donutil hrát v tom nejhorším filmu všech dob,“ ozval se představitel Rockyho a Ramba na twitteru.

„Jestli mě to štve? Ne. Jestli je to vypálené do mé paměti jako nějaká strašná jizva? Ne. Možná snad jen trochu. Občas píšu scénáře, což ty rozhodně neděláš. Rozhodl jsem se napsat pokračování tobě na tělo. Bude se to jmenovat Přestaň, nebo ti tvoje babička zmaluje zadek. Budu to režírovat, produkovat a budu si z toho dělat srandu během celého natáčení,“ vzkázal Stallone.

Témata: Arnold Schwarzenegger Sylvester Stallone