Courteney Cox a David Beckham ve vířivce? Aniston nechápala!

Courteney Cox a David Beckham 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 13:13

Courteney Coxová a zbylých pět seriálových Přátel pracují na společném projektu, představitelka Moniky však má čas i na jiné aktivity. Například se objevila ve vířivce s Davidem Beckhamem, což kamarádka Jennifer Anistonová moc nechápala.

Je to jen několik dní, co Jennifer Anistonová prozradila, že kompletní hvězdné obsazení seriálu Přátelé usilovně pracuje na prvním společném projektu za 15 let, které uplynuly od odvysílání posledního dílu legendárního sitcomu. Jednotliví herci si i přesto najdou čas i na relax v neméně hvězdné společnosti.

Povídat by o tom mohla představitelka Moniky, herečka Courteney Coxová. Ocitla se totiž ve vířivce s polonahým fotbalistou Davidem Beckhamem, který je dodnes předmětem zájmu spousty žen po celém světě. „Příliš horko v horké vaně,“ komentovala setkání na Instagramu.

Tam se nedávno poprvé přihlásila i Jennifer Anistonová, která už se na této sociální síti rozkoukala, a tak mohla přispět do diskuze pod příspěvkem. „Počkat… Co se to tady děje?!“ reagovala na fakt, že Coxová svou „rukou šmátralkou“ sahala po fotbalistově těle někam, kam asi neměla. Možná jí ovšem jen záviděla.

Jak se nakonec ukázalo, k setkání hvězd ve vířivce nedošlo spontánně. Coxová a Beckham natáčeli spolu s dalšími herci novou epizodu populárního seriálu Taková normální rodinka. Jen Courteney ví, co tam měla napsáno ve scénáři.

Témata: Courteney Cox David Beckham Jennifer Aniston