Princ Harry SBALIL sestru Kate? PRAVDA o vztahu s Pippou!

Princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 10:44 | Aktualizováno: 31. října 2019 19:55

Byla by to prvotřídní senzace, kdyby si bratři William a Harry vzali za ženy dvě sestry. Dle některých spekulací k tomu nebylo daleko. Druhý jmenovaný princ údajně propadl mladší sestře vévodkyně Kate.

Podle webu sip.denik.cz se princ Harry na svatbě bratra Williama s vévodkyní Kate zakoukal do její sestry Pippy Middletonové. Proflirtovali společně celý večer, sama Kate je podle informátorů nachytala, jak propadají vášni a líbají se. Fanoušci královské rodiny se svého času domnívali, že by utvořili pěkný pár.

Je otázkou, zdali by královská rodina připustila, aby oba bratři pojali za manželky dvě ženy z jedné rodiny. Komentátor Duncan Larcombe navíc tvrdí, že informace o aférce Harryho a Pippy jsou smyšlené. Nevyloučil však, že se mladší sestra vévodkyně ryšavému princi líbila, a tak se rozhodl si najít typologicky podobnou ženu.

„Po královské svatbě (Williama a Kate – pozn.red.) se diskutovalo o romanci mezi Harrym a Pippou, což nebyla pravda,“ prozradil serveru Fabulous Digital. „Je však pozoruhodné, že Harry se nakonec oženil s někým, kdo má podobný temperament a osobnost jako Pippa,“ poukázal na zajímavý fakt.

V čem přesně to spočívá? Larcombe si všímá kupříkladu toho, že mají obě dámy rády společnost známých osobností. „Pippa se spokojeně zapojila do světa celebrit. To Kate neudělala, což jí jde ke cti,“ prohlásil odborník.

Témata: Princ Harry Pippa Middleton Kate Middleton královská rodina (gbr)