Meghan vytočila Brity doběla! Tohle už NESTRPÍ!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. října 2019 21:16

Britská vévodkyně Meghan pořádně naštvala Brity. Zatímco ona utrácí jejich peníze, sama jim nic nevrací. Daně totiž platí v USA, a to se lidem nelíbí!

Meghan je Američanka a nemá britské občanství, Spojeným státům proto musí platit daně z příjmů, bydlení, z výdělků, dokonce i z oblečení které si koupí. A částka může šplhat do ohromných čísel.

Podle serveru Express americká daňová povinnost připadla po svatbě i na prince Harryho. To znamená, že peníze a majetek v hodnotě 17 milionů liber, které zdědil po princezně Dianě a za které již platí ve Velké Británii roční daň z příjmu, by mohly být rovněž předmětem amerického zdanění.

Americké daně padají také na syna Archieho. A v součtu mohou částky za celou rodinu šplhat do stovek tisíc korun až milionů. Královská rodina si proto podle serveru najala americké daňové odborníky, kteří jim pomohou orientovat v zapojení královské rodiny do daňového systému USA.

To se ale Britům nelíbí. O to víc, že oprava venkovského sídla Frogmore Cottage stála královskou rodinu miliony dolarů, a teď se vévodkyni Meghan nelíbí!

Meghan se do něj s Harrym nastěhovala v dubnu, podle serveru Daily Mail se jí ale už kompletně přestavené sídlo nelíbí. Zařídila si ho sice podle svých potřeb, včetně protihlukových stěn a tělocvičny, přesto v něm není spokojena.

Co přesně se má předělat není jasné, podle zdroje z blízkosti královského páru je ale pochopitelné, že chtějí, aby by jejich domov dokonalý. Upravena tak má být například zahrada v okolí sídla, aby více vyhovovala synovi Meghan a Harryho Archiemu.

To by bylo pochopitelné, pokud by se Meghan spokojeně usadila. Opak je ale pravdou, už delší dobu se spekuluje, že další kroky vévodkyně zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles. I to ale Brity podle reakcí na sociálních sítích vytáčí do běla.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Velká Británie