Těhotná Šafářová má trable? Plekanec jí tohle nedělá!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. října 2019 13:16

Porod se nezadržitelně blíží, a tak není divu, že na jindy sportovní postavě Lucie Šafářové začíná být těhotenství znát. Světoznámá tenistka promluvila o svých trablech a prozradila, co jí naštěstí nedělá její partner.

Lucii Šafářové zbývá posledních pár týdnů relativního klidu, ještě letos před Vánoci se jí totiž má narodit první potomek – podle všeho půjde o holčičku. Zatímco pro ní jde o první zkušenosti s těhotenstvím, její partner Tomáš Plekanec už má dvě děti s Lucií Vondráčkovou. Není tedy divu, že hlavně tenistka si těžko zvyká.

„Člověk se podivuje nad tím, jak moc je tělo schopné se měnit, připadám si zavodněná a rozplizlá,“ přiznala podle serveru ahaonline.cz s tím, že přibrala už devět kilo. Nedá se přitom vyloučit, že za následujících pár týdnů se to ještě změní.

Svým způsobem paradoxní je, že právě teď slýchá Šafářová nejvíc komplimentů. „Když je člověk šťastný a je v klidu, vyzařuje to z něj a projevuje se to i na fyzičnu. Známí mi říkají, že úplně zářím, což je příjemné,“ svěřila se.

Ani ze strany jejího hokejisty nepřichází nic jiného, holčička, kterou nosí v břiše, Šafářové na kráse neubírá. „Tomáš naštěstí nic takového neříká. Buď je na mě hodný, anebo to prostě není pravda,“ dodala podle zmíněného webu.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec