Jennifer Aniston dál válcuje Instagram: Takhle se prý probudila!

Jennifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 21:58

Instagram se otřásl v základech až ve chvíli, kdy na něj vstoupila americká herečka Jennifer Anistonová. Rachel z Přátel válcuje zmíněnou sociální síť nadále a daří se jí to s humorem sobě vlastním.

Jennifer Anistonová vletěla na Instagram jako uragán. Překonala rekord v nejrychlejším zisku milionu fanoušků, první den na populární sociální síti končila s téměř 10 miliony příznivců. Jak roste počet zveřejněných příspěvků, roste i počet followerů – k dnešnímu dni je jich už 16,3 milionu.

Představitelka Rachel z Přátel navíc umí na síti pobavit, třeba když vtipně komentovala fakt, že v den jejího vstupu na Instagram několikrát spadly servery. „Slibuji, že jsem to nechtěla rozbít. Díky za milé přijetí,“ vzkázala.

Tento týden vzala fanoušky do zákulisí focení. Pro fotografy je totiž atraktivní i po padesátce. „Jsem jenom holka… Mám vlasu a make-up. Stylistu. Fotografa. Osvětlovače, větrák, rekvizity a počítač… Všichni žádají, abych si myslela, že jsem se takhle probudila,“ pobavila Anistonová.

O jejím úspěchu svědčí i fakt, že válcuje kolegy ze seriálu Přátelé, kteří jsou na Instagramu o dost déle. Kupříkladu Courteney Coxová má momentálně jen 5,3 milionu fanoušků.

Témata: Jennifer Aniston