Vévodkyně Meghan opět těhotná? Palác pustil informace!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 19:52 | Aktualizováno: 25. října 2019 22:42

O dalším těhotenství jedné z vévodkyň se spekuluje už delší dobu, královský palác ale zarytě mlčí. Jenže neoficiálně si občas někdo pustí pusu na špacír, a tak je to i tentokrát. Objevily se totiž informace, že Meghan je opět těhotná.

Britové už se těší na chvíli, kdy budou moci přivítat dalšího nového člena královské rodiny. Poddaní dlouho brali v potaz hlavně souboj mezi vévodkyněmi Meghan a Kate, v posledních dnech se ovšem začalo mluvit i o princezně Eugenie. Nakonec to ale přece jen vypadá na první jmenovanou.

Tvrdí to alespoň časopis Woman’s Day, který se prý dostal do kontaktu s dobře informovaným zdrojem z Buckinghamského paláce. Druhé těhotenství Meghan je údajně hotová věc.

Důkazem má být i chování vévody a vévodkyně ze Sussexu na veřejnosti. Princ Harry se před pár dny rozbrečel, když mluvil o dětech. Jeho manželka se pak nebývale často dotýká svého bříška.

Když se ve středu účastnila v Londýně jedné akce, podle svědků se jí rýsovalo pod oblečením bříško. „Musí být minimálně ve třetím měsíci. To by znamenalo, že porodí zhruba na Archieho první narozeniny v květnu,“ konstatuje zdroj časopisu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)