Potvora Meghan je zpět? Odbornice se na ní podívala a spustila!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 13:56

Vévodkyně Meghan nemá právě nejlepší pověst a nepolepšila si ani emotivním televizním rozhovorem. Na poslední akci proto byla pod neustálým drobnohledem. Co vypozorovala odbornice na řeč těla?

Britská média ve snaze vyhrabat špínu na členy královské rodiny už dávno neoslovují pouze věhlasné paparazzi, ale třeba i odborníky na řeč těla, kteří dokážou spoustu věcí zjistit pouhým pohledem na inkriminovanou osobu. Tentokrát se do jejich hledáčku dostala manželka prince Harryho.

Vévodkyně Meghan byla pod drobnohledem expertů během akce v Royal Albert Hall, šlo totiž o její první vystoupení na veřejnosti od chvíle, kdy poskytla velmi emotivní rozhovor, v němž prozradila, jako moc trpí jako členka britské královské rodiny.

Expertka Judi Jamesová poukázala na fakt, že zatímco během afrického turné měla Američanka vlasy sepnuté kolem obličeje, tentokrát je měla jen lehce zvlněné a rozpuštěné. „Nejen že jí rámovaly tvář, ale také mohly působit jako ochranná záclona a skrývat části její tváře, včetně, v některých okamžicích, jejích očí,“ vysvětlila magazínu Femail.

Vévodkyně také držela levou ruku výš, než u ní bývá obvyklé. „Vypadá to jako gesto částečné bariéry. Kromě toho má všechny své šperky a její zásnubní i snubní prsten jako by ilustrovaly to, co pro ni v jejím životě značí sílu a bezpečnost, tedy rodinu,“ dodala Jamesová.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)