Princ Charles maluje čerta na zeď: Strach o Harryho! Skončí jako Diana?

Princ Charles 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 10:05

Princ Charles má velké obavy o svého mladšího syna Harryho, který se s manželkou Meghan otevřeně rozpovídal o problémech páru. Následník trůnu se dokonce obává nejhoršího scénáře, který už jednou zažil.

V královském paláci je cítit značné napětí kvůli chování prince Harryho a jeho ženy Meghan v posledních dnech. Celá záležitost rozrušila i momentálně velice zaneprázdněného prince Charlese, který je na návštěvě Japonska. Až tam ovšem doputovaly zprávy o tom, co se děje v jeho domovině.

Humbuk kolem vévody a vévodkyně ze Sussexu prý znehodnocuje práci následníka trůnu i jeho syna Williama s manželkou Kate. „Udělat to bratrovi je jedna věc, ale udělat to otci je ještě mnohem horší,“ konstatuje zdroj z okolí rodiny pro list The Sun.

Charles má nyní o svého ryšavého syna velké obavy. „Obává se o Harryho stejně, jako to bylo v případě princezny Diany,“ prozradil zasvěcený člověk s tím, že veřejně bude svého potomka bránit. Nic to však nemění na tom, že se domnívá, že se Harry a Meghan měli se svými problémy svěřit rodině.

„Je ostudné, že Harry a Meghan nejeli na Balmoral. Tam má rodina mluvit o takových věcech. Byla navíc příležitost, kdy Charles pozval Meghan na akci, ona přijala, ale nepřišla. To prostě nemůžete udělat,“ dodal zdroj. Královna Alžběta si také přeje, aby se problémy řešily v rodině, princ Harry má ovšem její pochopení.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Princ Harry Meghan Markle Princ William královská rodina (gbr)