Princ William: Ostudné selhání přímo před zraky Kate!

Princ William a vévodkyně Kate 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 21:04

Tohle si budoucí král za rámeček nedá! Princ William ale ukázal, jak se dokáže přinejmenším nad některé věci povznést. Promluvil totiž o ostudném selhání přímo před zraky milované vévodkyně Kate. Co se mu přihodilo?

Každá žena ocení romantické gesto v podobě večeře od partnera, věřte, že jinak tomu není ani v britské královské rodině. Bohužel, princ William se předvedl takovým způsobem, že jej jeho milovaná žena k plotně v Kensingtonském paláci nejspíš nepustí.

Sám William se s tajemstvím svého neúspěchu v kuchyni svěřil slavné italské šéfkuchařce Giadě de Laurentiisové, když pár navštívil americkou Kalifornii. Následník trůnu selhal při přípravě lasagní pro vévodkyni Kate, a tak se podle webu Prásk rozhodl požádat odbornici o radu.

De Laurentisová tehdy připravovala jídlo pro členy monarchie během charitativní akce v Los Angeles, kde už několik let žije, ačkoliv pochází z Itálie. Jelikož natočila spoustu pořadů o vaření a napsala několik kuchařek, William se ptal na správném místě.

Šéfkuchařka si tak ze setkání s párem odnesla opravdu netradiční zážitek. „Nikdy nezapomenu na prince Williama, který přišel ke mně a řekl mi o katastrofálních lasagních, které udělal, a požádal mě o radu,“ citoval její vzpomínky server ahaonline.cz.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)