Jasmina Alagič varována fanoušky: Sanel a pes? To nedopadne dobře!

Jasmina Alagič 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 13:28

Jasmina Alagič už si na kritické výtky ze strany fanoušků zvykla, od narození syna Sanela je jich ale čím dál víc. Nově lidé řeší vztah malého chlapce a čtyřnohého člena domácnosti, fenky Daphne. Rytmusova manželka by si měla dávat pořádný pozor.

Jasmina Alagič přichází v očích mnoha členů tábora svých příznivců o pověst zodpovědné maminky malého Sanela. Jak se ukazuje, fanouškům občas stačí jen náznaky chyb a už na balkánskou krásku na sociálních sítích startují, co že si to zase dovolila udělat. Tentokrát byl kamenem úrazu její pes.

Fenka Daphne je neodmyslitelnou součástí společné domácnosti Jasminy a jejího muže, rappera Rytmuse. Není tedy divu, že se dostává i do bezprostřední blízkosti tříměsíčního chlapečka, na zveřejněných záběrech se třeba dotýká jeho ruky, možná ji i olizuje. Spoustu lidí to ihned zarazilo.

„Nechala psa, aby okusoval synovi ruku? Kde to proboha jsme?“ podivoval se jedna z fanynek, zatímco další připomínala, že jde o závažnou věc. „Tolikrát už se stalo, že pes zaútočil na dítě a skončilo to hodně špatně. To se opravdu může stát každému a je úplně jedno, co za plemeno to je. Jasmina by měla být opatrnější,“ zaznělo v diskuzi.

Otázka je, jestli se těmito na první pohled rozumnými radami, budou řídit. Jasmina a Rytmus si totiž vyslechli už takové množství kritiky, že už možná názory fanoušků ani neberou v potaz.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)