Meghan neskrývala slzy! Britové jí to POŘÁDNĚ SPOČÍTALI!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. října 2019 15:25

Britská vévodkyně Meghan přiznala, že být členkou královské rodiny není lehké. Pokud ale čekala,že se nad ní Britové slitují, dočkala se pravého opaku. Lidé se do ní na sociálních sítích strefují o to více!

Meghan, která byla před loňskou svatbou s Harrym herečkou známou ze seriálu Kravaťáci, v pořadu ITV řekla, že pro ni bylo těžké přizpůsobit se nové roli v královské rodině.

Na tlak, kterému čelí ze strany bulvárních médií, prý nebyla připravena. Po seznámení s Harrym byla šťastná, britští přátelé ji ale varovali, že by se za něj neměla vdávat, protože britský bulvár jí zničí život. Těžké podle ní bylo kvůli intenzivnímu zájmu bulváru i těhotenství a nyní mateřství.

"Abych byla naprosto upřímná, už dlouho říkám H - tak mu totiž přezdívám -, že nestačí jen něco přežívat, to není smyslem života. Musíte vzkvétat. Musíte být šťastný," zdůraznila.

"Nikdy jsem si nemyslela, že to bude jednoduché," řekla Meghan s odkazem na tlak bulvárních médií, "ale myslela jsem si, že to bude spravedlivé," dodala.

Brity těmito slovy rozdělila na dva tábory. Jeden se vévodkyně zastává a tvrdí, že média by si ji měla přestat všímat. Druhý tábor ale na sociálních sítích vévodkyni nešetří.

Naopak tvrdí, že na popularitu musí být jako herečka zvyklá, že ji měla očekávat, a že si může sama za to, že se pod permanentní palbou. Někteří lidé ji porovnávají s vévodkyní Kate, která je k Britům otevřená, dodržuje královský protokol a média ji vyjma jejího těhotenství nechávají většinou na pokoji.

Témata: Meghan Markle