Uplakánek Harry dostal účet za své chování: Drsný verdikt expertů!

Princ Harry 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 15:02

Princ Harry proti sobě opět poštvat řadu Britů včetně členů královské rodiny a expertů na ní z řad novinářů. Právě ti se rozhodli mu vystavit účet za jeho chování v posledních dnech. Zazněla poměrně ostrá slova.

Princ Harry a vévodkyně Meghan zásadně mění taktiku a k vybraným médiím jsou otevřenější než kdy dřív. V královské rodině to vzbudilo rozruch a obavy, národu jejich chování rovněž neimponuje. Co vlastně vévoda a vévodkyně ze Sussexu provedli?

Jak vás stars24.cz již informoval, Američanka Meghan promluvila v rozhovoru pro televizi ITV o mateřství. Se slzami v očích přiznala, že novou roli zvládá jen těžce, a její okolí se o ni příliš nezajímá. Její muž pak připustil, že v jeho vztahu s bratrem Williamem panuje určité napětí. O tom se ostatně spekuluje už delší čas.

Zmíněná mediální vystoupení už prý William bratrovi vyčetl, odborníci ho v tom podporují. Kupříkladu novinářka Penny Junorová, která o královské rodině napsala hned několik knih, si nemyslí, že by Harry a Meghan měli veřejně mluvit o svých pocitech. Její slova cituje server dailymail.co.uk

„Je to velká chyba. Měl by sklopit hlavu a přestat si stěžovat. Je jasné, že to nemá jednoduché, ale viděla jsem spoustu lidí, kteří byli v podobné situaci a neměli taková prilegia, jako má on. Tohle není ten Harry, kterého známe a kterého milujeme,“ vystavila princi účet Junorová.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)