Princ William zuří: Všechno špatně, Harry! Jde i o Dianu!

Královská rodina 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 12:31 | Aktualizováno: 23. října 2019 12:14

O sporech princů Williama a Harryho se napsalo už spoustu řádků, teď ovšem opět nabraly na intenzitě. Prominentní členové britské královské rodiny se neshodli v pohledu na svou matku, tragicky zesnulou princeznu Dianu.

Princ William si jako budoucí vládce Spojeného království snaží držet nadhled, ale i jeho rozzuřily poslední mediální aktivity bratra Harryho a jeho manželky Meghan, kteří podle jeho gusta mluví až moc. „Harry není v dobré kondici, každému vyhlašuje válku a brečí na veřejnosti,“ cituje web thesun.co.uk zdroj listu The Times.

Podle zasvěceného člověka se bratři opět nepohodli, a to ohledně odkazu matky, princezny Diany. „Harryho pohled je: ‚Tisk zabil mou matku a teď hodlá zabít mou ženu.‛ William má dost odlišný názor,“ uvedl informátor.

„Rozzuřily ho fotky Kate ‚nahoře bez‛, ale akceptuje, že s tiskem je třeba žít. Ví, že Diana si pustila média moc k tělu, dokonce s nimi kooperovala. Takže tu máme dva odlišné příběhy, což dopadá na vztahy v rodině,“ tvrdí zdroj zmíněného plátku.

Vzájemné neshody umocňuje i neustálé soupeření mezi oběma páry. Princové proto mezi sebou moc nekomunikují. „Jak Harry říkal, on ví, že jeho bratr je tady pro něj. Sice jsou už řadu měsíců každý na jiné životní cestě, ale žádná nevraživost mezi nimi nepanuje,“ konstatoval zasvěcenec.

Témata: Princ William Princ Harry Lady Diana královská rodina (gbr)