Rafael Nadal: Svatba! Po tajných zásnubách si vzal krásnou agentku!

tenis

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. října 2019 10:05

Tenista Rafael Nadal (33) se oženil! Španělský fešák si vzal svou přítelkyní Maríu Franciscu Perellóovou (31), se kterou chodil dlouhých čtrnáct let!

Rafael Nadal se rozhodl vlézt do chomoutu doma. Svatba se konala v pevnosti na severu Mallorcy! Tenista si vzal svou dlouholetou přítelkyni Mariu, která pracuje jako pojišťovací agentka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Okay, they just couldn’t look any better ?? OFFICIALLY: Mr. & Mrs. Nadal ????? congratulations to the most beautiful couple ? . . . ? PHOTO CREDITS: @frnadal

Příspěvek sdílený Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans), Říj 20, 2019 v 1:28 PDT

Oficiálně spolu chodí od roku 2005, znali se však již předtím. Tenista požádal přítelkyni o ruku na výletě v Římě. Oba si však chrání soukromí a veřejnost se tak o zasnoubení dozvěděla až letos v lednu! 

„Rafa“ a jeho snoubenka si řekli ano přibližně před 350 svatebními hosty. Nechyběl ani někdejší španělský král Juan Carlos I. s manželkou Sofií. Dorazili i tenisté jako Feliciano a Marc Lópezové či David Ferrer.

Novomanželé ale budou muset líbánky odložit, Nadala totiž ještě čeká ještě závěr sezony včetně Turnaje mistrů v Londýně.

Témata: Rafael Nadal svatba