Británie na nohou, Harry a Meghan chtějí pryč… STĚHOVÁNÍ?!

Vévodkyně Meghan a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. října 2019 15:15 | Aktualizováno: 20. října 2019 16:17

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou často předmětem nejrůznějších spekulací, oblíbeným tématem je především stěhování páru do zahraničí. Přemýšlejí rodiče malého Archieho o něčem takovém?

Princ Harry s manželkou Meghan a synem Archiem plánují útěk do zahraničí, hlásají poměrně často titulky zahraničních i tuzemských médií. Nově o tématu píše český server ahaonline.cz, podle kterého je Anglie v šoku, protože Američanka má v plánu velký návrat domů, konkrétně do Malibu.

Informaci měl údajně potvrdit její známý a učitel etikety Edmund Fry. „Meghan a Harry hledají nějaké místo mimo Anglii. Slyšel jsem, že mají zájem o Malibu. Jelikož Meghan znám a mluvil jsem s ní, vím, že jí to tu chybí. Meghan je holka z Los Angeles, narodila se tu a vyrostla tu. Má tu mnoho vazeb na Hollywood a spoustu přátel,“ řekl pro The Daily Express.

Podle serveru není pochyb, že by byl dům v Malibu skvělým útočištěm. „Je to místo, kde se dá žít bez stresu. Mimo dosah novinářů. LA a Kalifornie jsou tak velké země, že je snadné uchýlit se s rodinou někam, kde vás vůbec nikdo nebude řešit,“ dodal Fry.

Čarou přes rozpočet jsou pro však pro podobné spekulace informace serveru Gossip Cop, který vysvětlil, proč Meghan a Harry nemohou na stěhování z Velké Británie ani pomyslet. Vévodkyně se snaží získat britské občanství, k jeho zisku nesmí během tří let následujících po loňském sňatku s ryšavým princem opustit zemi na více než 270 dní. Stěhování tedy není na pořadu dne.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)