Angelina Jolie narovinu: Kvůli Pittovi se nepoznávala!

Jolie, Angelina 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 19:50 | Aktualizováno: 20. října 2019 10:53

Angelina Jolie i Brad Pitt se po jarním dotažení rozvodu otevřeli zahraničním médiím. Nejprve mluvil hlavně Pitt, v poslední době se však osmělila i populární herečka. Nejnověji popsala, jak se na ní vztah s další hollywoodskou hvězdou podepsal.

Brad Pitt a Angelina Jolie jsou v posledních týdnech stále otevřenější ohledně konce hvězdného vztahu. Hollywoodští herci se rozešli v roce 2016, rozvod byl definitivně dotažen do zdárného konce až letos v dubnu. Od té chvíle jsou oba někdejší partneři sdílnější.

Populární herečka už dříve přiznala, že byla smutná a cítila se ublížená. Naučilo jí to však větší pokoře. Co si z životní lekce odnesla, chce podle svých slov předávat i vlastním dětem. Na premiéře nejnovějšího filmu se Angelina otevřela znovu.

„Nevím, co mám napsáno v osudu, ale jsem přesvědčená, že jsem v období přechodu. Jako bych se vracela ke kořenům, je to návrat k sobě samé. Protože jsem trochu sama sebe ztratila,“ svěřila se na promítání.

Podle Jolie k tomu došlo v době, kdy se vztah s Pittem chýlil ke konci, a pak na počátku rozchodu. „Byl to těžký moment, kdy jsem nepoznávala sama sebe, kdy jsem se stala menší a téměř bezvýznamnou. I když to možná nebylo tak vidět,“ dodala slavná hollywoodská hvězda.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt