Kate a William na cestách: ŠLO O ŽIVOT!

Kate a William 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. října 2019 14:55

Princ William a vévodkyně Kate strávili tento týden několik dní na zahraniční cestě do Pákistánu, kde je střežily tisíce policistů. Přesto se následník trůnu s manželkou ocitli v ohrožení života. Co se v exotické zemi stalo?

Královská rodina nelibě nese, že mediální výstupy vévodkyně Meghan a prince Harryho zcela zastínily úspěšnou cestu prince Williama a jeho ženy Kate do Pákistánu. Ovšem s jednou výjimkou… Budoucímu královskému páru šlo v zemi o život. Nebezpečí ale nepřišlo od sebevrahů, jak se rodina obávala.

Do ohrožení života se dostali během jednoho z letů. Letoun totiž potkala opravdu silná bouřka, a tak se z půlhodinové cesty stalo drama. Pilot musel nouzově přistát, podle magazínu People se mu to navíc podařilo až po dvou strastiplných hodinách.

Existují dokonce svědectví, že do letounu uhodil blesk. Za kniplem naštěstí seděl opravdu zkušený pilot, který se strojem dosedl, aniž by se kterémukoliv z pasažérů cokoliv stalo. Kate a William si v tu chvíli bezpochyby oddechli.

Barvitě inkriminovanou situaci popsala reportérka Daily Mail Rebecca English, která má tu čest pár na cestách doprovázet. „Jen málokdo někdy zažil tak hrozné turbulence. Momentálně nemáme tušení, jestli a kdy se budeme moct vrátit,“ napsala na sociální síti Twitter.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)