Jennifer Aniston BOURÁ INTERNET: Ztrapnila Instagram a ještě si z toho utahuje!

Jennifer Aniston 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. října 2019 15:42 | Aktualizováno: 19. října 2019 10:43

Jennifer Anistonová si nedá pokoj a provokuje dál. Triumfální začátek populární herečky na sociální síti Instagram, která se z toho vzpamatovává dodnes, si zasloužil další komentář. Rachel z Přátel si z celé záležitosti utahuje.

Seriáloví Přátelé se nedávno opět sešli, aby se objevili na prvním snímku, který Jennifer Anistonová alias Rachel vyvěsila na svém nově založeném instagramovém profilu. O jeho existenci vás stars24.cz informoval jako jeden z prvních. Za první čtyři hodiny měla u příspěvku 3 miliony lajků, den končila s téměř 10 miliony fanoušků.

Od úterý, kdy její vstup do světa sociálních sítí způsobil výpadek Instagramu, získala další více než 3 miliony příznivců. Hvězdná herečka tím připravila o rekord prince Harryho a vévodkyni Meghan, kteří získali milion followerů přece jen o něco pomaleji.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston), Říj 16, 2019 v 2:39 PDT

Na neuvěřitelnou odezvu uživatelů, která zapříčinila to, že servery v den jejího prvního přihlášení na zmíněnou síť několikrát spadly, se Anistonová rozhodla vtipně zareagovat. Jako by jí nestačilo, že Instagram už jednou ztrapnila, rozhodla se „přiznat vinu“.

„Slibuji, že jsem to nechtěla rozbít. Díky za milé přijetí,“ přisadila si Jennifer v reakci na technické potíže, které vyvolala. Včera se pak zapojila do oblíbené instagramové tradice, tzv. Throwback Thursday. Ve čtvrtek totiž spousta uživatelů zveřejňuje archivní fotky, což udělala i Anistonová.

Témata: Jennifer Aniston