Richard Müller skrývá temné tajemství: Těžké chvíle před každým koncertem!

Richard Müller

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. října 2019 11:56

Zpěvák Richard Müller (58) patří již dlouhá desetiletí ke stálicím slovenské hudební scény. A populární je samozřejmě i v České republice! Pravidelně vyprodává velké haly a fanoušci mu padají k nohám! Přesto ale hudebník vždy trpí velkými obavami!

Richard Müller (58) zpívá slovensky i česky. Často své písně textuje, někdy k nim skládá i hudbu. Přestože je bezesporu talentovaný, před vystoupením jej sužují obavy! Jeho partnerka Vanda Wolfová (48) prozradila, že ho vždy musí uklidňovat!

A i když na pódiu to umí Müller pořádně rozjet, v zákulisí to není vždy tak veselé! Zpěvák má totiž strach, který souvisí s jeho obecenstvem.

„Richard o sobě velmi pochybuje a vždy má strach, že nepřijdou diváci a že se to nebude líbit tak, že lidé vstávají a tleskají. Takže vždy má ten pesimistický pohled, musím ho ujišťovat, že to bude v pořádku,“ práskla pro televizi Markýza zpěvákova partnerka.

Vanda také dodala, že Richard musí mít před vystoupením pohodu, která je pro něj mnohem důležitější než třeba dobré dobré jídlo a pití!

Témata: Richard Müller Slovensko