FILM podle seriálu PŘÁTELÉ?! Jennifer Aniston šokuje!

Přátelé 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. října 2019 13:02

Návrat ke klasikám televizních obrazovek je, zdá se, trendem poslední doby. Dočkali jsme se například filmu na motivy Pobřežní hlídky nebo seriálu Sex ve městě. Dočká se podobného zpracování i kultovní seriál Přátelé? To prozradila sama herečka Jennifer Aniston.

O Jennifer Aniston je v poslední době opět hodně slyšet. Proslýchá se například o jejím opětovném vztahu s Bradem Pittem nebo o tom, že chce adoptovat dítě. Nic z toho ale ve skutečnosti není pravda.

Namísto toho si herečka raději založila Instagram, a tam trhá rekordy. Sbírá miliony liků a příznivců a ukazuje, že je právoplatnou filmovou hvězdou.

Není však tajemstvím, že za její popularitou nejvíce stojí seriál Přátelé. Ten je sice už roky dotočený, dodnes ale fanoušci prahnou po dalších dílech. Těch se ale nikdy nedočkají.

Server Variety se ale zajímal o jinou možnost,jak by se přátelé mohli vrátit. A sice formou filmu, tak jako se to děje u jiných seriálů. Tuto otázku položil přímo Aniston, která svou odpovědí překvapila!

Přiznala totiž, že o filmu se opravdu hovořilo a dokonce byl zájem na tom, aby vznikl! Pak ale plány na natočení filmu ztroskotaly!

"Naši producenti ho nechtěli. Nenechali nás (ho natočit)," uvedla herečka a za herce omluvně dodala: "Není to o tom, že jsme ho nechtěli natočit. Naši fanoušci ho opravdu chtěli."

Jak se ukazuje, tak i plány na film tak ztroskotaly na produkci. Ostatně stejně jako se brání natočení filmu, odmítá i pokračování seriálu. Přátelé jsou tak jednou pro vždy ukončenou záležitostí.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé