Upřímná Jasmina se krotí: Pochyby kvůli malému Sanelovi!

Jasmina Alagič 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 18:42

Jasmina Alagič před časem překvapila matky v řadách svých příznivců, když pronesla poměrně drsná slova o svém vlastním synovi Sanelovi. Teď si evidentně uvědomila, že to možná trochu přehnala.

Stále ještě novopečená maminka Jasmina Alagič, manželka rappera Rytmuse, nedávno zaskočila fanoušky, když se otevřeně rozpovídala v Show Jana Krause o vývoji syna Sanela. „Když mi ho moje porodní asistentka podala, řekla jsem si proboha… a když jsem mu měla dát pusu… uff,“ líčila v televizi.

„Nebylo mi to celé ještě blízké, opravdu vypadal zvláštně. Na jeho tvář jsem si musela zvykat, vypadal jako opička, byl strašně chlupatý,“ překvapila všechny přítomné Jasmina. Hlavně ostatní matky musely být opravdu překvapené. Jak se ale ukázalo, některé maminky s balkánskou kráskou souzněly.

Rapperova žena totiž na sociální síti přiznala, že dostala řadu zpráv od žen, které to po porodu cítily stejně. Přesto připustila, že to možná bylo přes čáru. „Ano, moje upřímnost možná někomu nesedla, ale to je v pořádku. Nebudu se měnit jenom proto, že něco nezní diplomaticky korektně,“ hájí se.

Každopádně se tak přinejmenším vysvětlilo, proč Jasmina dlouho nechtěla synka na svém instagramovém profilu ukázat, což omlouvala slovy, že „jeho tvář není tím, co by tam chtěla mít“.

Témata: Jasmina Alagič