Harry, je to tvůj syn? Archie přiznal barvu!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 10:43 | Aktualizováno: 20. října 2019 19:00

Princ Harry bezpochyby nelibě nesl, že se zahraniční média domnívají, že syn Archie nemusí být jeho potomkem. S přibývajícím časem se ale ukazuje pravda. S vévodkyní Meghan nyní přiznali, jakou barvu vlasů chlapec má.

Když se princi Harrymu a jeho ženě Meghan počátkem května narodil syn Archie, některá zahraniční média prahnoucí po senzaci se snažila vyvolat dojem, že chlapec není potomkem prince, který údajně podstupoval testy otcovství, aby zjistil pravdu. Po pěti měsících se ale zdá být jasno, že šlo doopravdy o výmysly.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu v úterý večer vyrazili do společnosti, kde se pustili do družného rozhovoru s obyčejnými lidmi. Angela Sutherlandová, která měla tu čest s párem prohodit několik slov, pak dle britského deníku The Sun prozradila jedno velké tajemství.

Angela řekla magazínu Hello!, že na otázku, zdali má Archie zrzavé vlasy jako jeho otec, odpověděli Meghan s Harrym, že ano, přičemž princ ještě zavtipkoval, že se to pozná podle chlapcova obočí.

Už v srpnu přitom unikly ze zákulisí informace o tom, po kom Archie je. „Je to veselé a okouzlující dítě. Už má chomáče zrzavých vlasů,“ prozradil tehdy zdroj magazínu People z okolí královské rodiny. Už tedy opravdu nemůže být pochyb o tom, že je jeho otcem princ Harry.

Témata: Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle královská rodina (gbr)