Tajemství vévodkyně Kate: Návštěva psychiatra kvůli sebevraždě!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 15:06

Na vévodkyni Kate je už roky upřena velká pozornost celé Británie, přesto si manželka prince Williama dlouho uchovala jistá tajemství týkající se vlastní rodiny. Mlčela třeba o návštěvě psychiatra kvůli sebevražedným myšlenkám.

V posledních týdnech dělá vévodkyni Kate její rodina velkou radost. Mladší bratr budoucí královny James Middleton, který se netají tím, že mu vztah sestry s následníkem trůnu svého času pokazil život, totiž oznámil radostnou novinu. Bude se ženit! Za manželku pojme francouzskou finančnici Alizee Thevenetovou.

Soužití s bratrem ale nebylo vždy zrovna ideální. James trpěl těžkými depresemi, dokonce prý míval myšlenky na sebevraždu. Sám mladší bratr vévodkyně dnes o svých někdejších psychických potížích otevřeně mluví, ale nebylo to tak vždycky.

Sám Middleton tvrdí, že se svého času ocitl na velmi temném a zlém místě a myslel na nejhorší. „Nemohl jsem nic dělat. Nemohl jsem spát, nemohl jsem číst knihu, nemohl jsem jíst. Izoloval jsem se od všeho,“ uvedl dle serveru cas.sk pro list Daily Mail. V tu chvíli naštěstí zakročila rodina včetně jeho slavné starší sestry.

Kromě rodičů jej totiž i vévodkyně Kate doprovázela na sezení s terapeutem, který mu pomohl dostat se z nejhoršího a vrátit se plnohodnotně do života, o čemž dokonale svědčí i nedávné zásnuby s Francouzkou. James tím bezpochyby udělal celé rodině velkou radost.

Témata: Kate Middleton James William Middleton královská rodina (gbr)