Kate, William a STĚHOVÁNÍ: Čtvrté dítě na cestě?!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 13:20 | Aktualizováno: 16. října 2019 15:34

Princ William a vévodkyně Kate mají v plánu stěhování a fanoušci mají jasno o tom, co za tím je. Trojnásobná maminka podle nich čeká čtvrté dítě, a tak je nutné, aby se celá rodina přestěhovala do vyhovujících prostor.

Britové v posledních týdnech upírají zraky směrem k vévodkyni Kate, která je podle některých spekulací počtvrté těhotná. Nejprve opírali fanoušci britské královské rodiny svou víru o nečekanou změnu vizáže, ke které manželka prince Williama údajně sahala i při předcházejících těhotenstvích. Tím to ale neskončilo.

Později jim vítr do plachet dodala sázková kancelář Ladbrokes, když pozastavila sázky na termín porodu vévodkyně Kate v roce 2020. „Jsme hluboce přesvědčeni, že šťastný pár se dočká čtvrtého dítěte, proto jsme zastavili další sázky,“ uvedli k tomu bookmakeři. Oficiálního potvrzení se ovšem poddaní nedočkali ani tentokrát, a tak trojnásobnou maminku dále pozorují na každém kroku.

Pozornost příznivců se teď soustředí na Kensingtonský palác, sídlo prince a vévodkyně. Dle magazínu New Idea se bude rodina budoucího krále v rámci paláce stěhovat do větších prostor, což jim umožnil mj. i odchod prince Harryho a jeho ženy Meghan do Frogmore Cottage.

Pro fanoušky je to samozřejmě voda na jejich mlýn. Stěhování do většího si vysvětlují jednoduše – Kate čeká čtvrtého potomka, a tak současné prostory už nevyhovují požadavkům rodiny prince Williama. Na místě se už prý navíc objevila stěhovací firma.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)