Zlomená Angelina Jolie po rozvodu s Pittem: Hledání sebe sama!

Angelina Jolie 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 20:13

Brad Pitt už tak učinil, proto se i Angelina Jolie rozhodla promluvit o okolnostech rozchodu jednoho z nejslavnějších párů v historii Hollywoodu. Jak náročný byl konec hvězdného vztahu pro slavnou herečku?

Říkalo se jim Brangelina, byli možná nejslavnějším párem celé planety. V roce 2016 ale pohádka skončila, Brad Pitt a Angelina Jolie se rozešli. Rozvod byl dotažen do zdárného konce až letos v dubnu. Od té doby o něm obě herecké hvězdy mluví, jako první to byl Pitt v rozhovoru pro CNN.

Hollywoodský herec otevřeně přiznal, že po rozchodu prožíval jedno z nejtěžších období ve svém životě. Díru po manželce totiž zaplnil především návykovými látkami, přičemž na některé z nich si navíc vybudoval závislost. Ani jeho exmanželka nenesla odloučení moc dobře.

„Právě jsem ve fázi jakési proměny. Vracím se k sobě samé, cítila jsem se ztracená. Myslím, že to začalo rozchodem s Bradem a následným skutečným odloučením. Bylo to velmi komplikované. Cítila jsem se malá, bezvýznamná, i když jsem to nedávala najevo,“ uvedla pro francouzský magazín Madame Figaro.

Angelina Jolie prý byla skutečně smutná a cítila se ublížená. „Ale naučilo mě to větší pokoře. To, co jsem si z téhle životní lekce odnesla, chci předávat i svým dětem. Že přes všechno špatné lze znovu objevit sebe sama a hlavně, že je možné najít radost. I já jsem ji musela znovu najít,“ svěřila se.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt