Vévodkyně Kate počtvrté těhotná? S Williamem poskytli tento důkaz!

Kate Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 12:45 | Aktualizováno: 15. října 2019 11:26

Čtvrté těhotenství vévodkyně Kate je v posledních týdnech velkým tématem pro celou Velkou Británii. Spolu s manželem Williamem teď prý poskytli další důkaz, že je trojnásobná maminka opět v jiném stavu.

O dalším těhotenství sedmatřicetileté vévodkyně Kate se ve Velké Británii šušká už pěkných pár měsíců, lidé se přitom chytají jakéhokoliv náznaku. Nejnovější indicie tak vůbec nesouvisí se vzhledem trojnásobné maminky, ale s něčím úplně jiným.

Magazín New Idea uvádí, že se Kate a princ William budou stěhovat, aniž by opustili Kensingtonský palác, své nynější sídlo. V královské nemovitosti si podle všeho jen zaberou více prostoru, který jim uvolnili nejen princ Harry s manželkou Meghan stěhováním do Frogmore Cottage, ale také další z členů rodiny.

Konkrétně jde o prince Richarda, bratrance královny Alžběty, a jeho ženu, kteří by prý už nemuseli potřebovat všech 21 pokojů a přenechat tak místo vévodkyni a následníkovi trůnu. Zdroje z okolí královské rodiny tvrdí, že se dokonce na místě už objevili „stěhováci“.

Jak už vás stars24.cz informoval, někteří Britové berou čtvrté těhotenství vévodkyně za hotovu věc. Kupříkladu sázková kancelář Ladbrokes přestala přijímat sázky, jelikož je hluboce přesvědčena, že se pár dočká čtvrtého dítěte. Oficiálně ale zatím nebylo nic potvrzeno, ačkoliv se proslýchá, že už o všem ví i sama panovnice.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)