Vévodkyně Kate a STRACH: Rodina se netají obavami!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 10:07

Vévodkyně Kate Middletonová občas dělá své rodině velké starosti, především její matka Carol měla svého času velké obavy kvůli tomu, s kým se dcera dala dohromady. Naštěstí to všechno dobře dopadlo.

Kate Middletonová žije už pěknou řádku let život, který je jak vystřižený z hollywoodského filmu. Ačkoliv se její cesta může lidem jevit jako splněný sen, pravdou je, že nešlo o procházku růžovou zahradou. Příběh lásky k princovi totiž provázely velké obavy její matky Carol.

Maminka se o Kate začala strachovat v době, kdy začala chodit s následníkem trůnu. Dle webu casprezeny.sk si nebyla ani trochu jistá, jaká budoucnost její dceru po boku prince Williama čeká. Navíc těžce nesla, že se Kate musela zřeknout běžného života, na který byla do té doby zvyklá. Kupříkladu skončila se všemi koníčky, protože ze dne na den poutala mnohem větší pozornost.

Strach umocnila nerozhodnost prince Williama, který se dlouho nemohl rozhoupat k zásnubám, a tak Kate stále hrozilo, že ji místo paláců čeká život běžného smrtelníka. Po osmi letech a dvou rozchodech si mohla Carol oddechnout, když následník trůnu navlékl její dceři zásnubní prsten.

V tu chvíli ale začala mít obavy sama Kate, která se zprvu bála, zda dokáže dostát veškerým královským povinnostem. V posledních letech se ovšem ukázalo, že to pro ni není sebemenší problém. Vévodkyně zkrátka všem vytřela zrak.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)