Palác ve střehu kvůli Kate: Rodina vévodkyně se opět rozroste!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 19:25

Už měsíce se spekuluje o dalším těhotenství vévodkyně Kate, teď přišla konečně radostná zpráva. Rodina manželky prince Williama se opravdu rozroste o nového člena. Kdy se tak stane?

Královský palác je na nohou kvůli vévodkyni Kate, jejíž rodina se opět rozroste. Britská sázková kancelář Ladbrokes je přesvědčená, že se manželka prince Williama brzy dočká čtvrtého potomka, na takové oznámení si však musí Britové ještě počkat. Oslavit však mohou i to, co se stalo v těchto dnech.

Mladší bratr budoucí královny James Middleton, který se netají tím, že mu vztah sestry s následníkem trůnu pokazil život, totiž oznámil radostnou novinu. Bude se ženit!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❤️She said OUI ❤️ . Our secret is out but we couldn’t be happier to share the news ?? #jalizee ????

Příspěvek sdílený James Middleton (@jmidy), Říj 6, 2019 v 6:37 PDT

„Naše tajemství je venku, ale nemůžeme být šťastnější, že s vámi sdílíme tyto novinky,“ vzkázal James na sociální síti. Jeho snoubenkou je o několik let mladší francouzská finančnice Alizee Thevenetová. Kate a William už přislíbili účast na veselce, takže válečná sekera je evidentně zakopaná.

Vévodu a vévodkyni z Cambridge tedy příští rok čekají hned dvě svatby. Nedávno totiž oznámila zásnuby princezna Beatrice, která do rodiny rovněž přivede cizince. Jejím partnerem je totiž italský multimilionář Edoardo Mapelli Mozzi.

Témata: James William Middleton Kate Middleton královská rodina (gbr)