Vnadná Belohorcová má průšvih: Dostala zákaz kvůli pohoršování!

Zuzana Belohorcová 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. října 2019 9:39

Vnadná blondýnka Zuzana Belohorcová (43) se rozhodně nestydí ukázat své tělo! Jenže kvůli svým příliš odvážným fotkám se dostala do problémů!

Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko, která se svou rodinou dnes žije ve Spojených státech, se rozzlobila. Vadí jí, že cenzoři smazali některé její odvážnější fotky. 

Zveřejnila totiž 18 let staré archivní snímky, které nafotila pro známý pánský magazín. Tenkrát si dokonce zapózovala na titulní stránce a její příznivci se tak mohli pokochat pohledem na její sexy křivky zahalené pouze mokrou látkou!

Na jedné ze zveřejněných fotek ukazuje své poprsí překryté pouze bílou mokrou látkou, díky čemuž světu ukázala téměř vše - včetně bradavky. A průšvih byl na světě!

„Waaaaaw... Tak tohle jsem fakt nečekala... Takové decentní a jemné fotky... Vzpomínka na časy minulé, Playboy 2001. A Instagramem byly odstraněny,“ postěžovala si Belohorcová.

„Prý aby nepohoršovaly. Co všechno možné jsem už viděla na Instagramu. A tyto decentní fotky mají pohoršovat. Co vy na to?“ zeptala se Belohorcová na názor přímo svých fanoušků.

Nakonec se jí ale přece jen záběry podařilo na sociální síť propašovat, kritická místa šikovně zakryla bílou hvězdičkou. Nejen pánové tak mohou zavzpomínat na to, jak zpěvačka ještě před svatbou a přestěhováním se do amerického Miami vypadala!

Témata: Zuzana Belohorcová Playboy Instagram