Jennifer Aniston narovinu o svých láskách: Brad Pitt? A co...

Jennifer Aniston 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 20:15 | Aktualizováno: 9. října 2019 10:46

Dává to Jennifer Anistonová znovu dohromady s Bradem Pittem, nebo jde o výmysly zahraničních médií? Hollywoodská herečka se rozhodla narovinu promluvit o tom, jak to má momentálně s muži.

Brad Pitt a Jennifer Anistonová mají za sebou nevydařené manželství z počátku tohoto tisíciletí. Po rozvodu herce s Angelinou Jolie se však často objevují spekulace, že to Brad s Jennifer zkoušejí dát znovu dohromady. Možná i proto se Rachel z Přátel rozhodla jít s pravdou ven.

Herečka se rozpovídala o detailech svého milostného života v show Howarda Sterna, kde narovinu přiznala, že momentálně žádného partnera, natož Brada Pitta, nemá, protože na randění prostě nemá čas.

Moderátor se proto logicky nabídl, zdali jí nemá někoho dohodit. Dočkal se ale rázné odpovědi. „Teď určitě ne, ale poslyš, nemám ráda, když mi někdo někoho dohazuje. Vyloženě to nesnáším,“ prohlásila Jennifer.

Anistonová raději tráví volný čas s přáteli. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti se objevila její fotografie s kolegy a kamarády Courteney Coxovou a Mattem LeBlancem z legendárního seriálu Přátelé, který před pár dny oslavil čtvrtstoletí na obrazovkách.

Témata: Jennifer Aniston